Bronsmotoren
ledbar
Selecteer rechts het onderwerp en klik op go

Het Bronsmotorhuis


Video-CD en CD-Rom


De eerste CD over Bronsmotoren, klik hier! De tweede CD over Bronsmotoren, klik hier!

De eerste Bronsmotor CDRom+VideoCD


Een must voor alle liefhebbers.

Wat staat er op deze CD?
Instruktieboekjes en onderdelenboekjes van diverse types Bronsmotoren.
Spelletjes.
films.

Deze CD is als VideoCD en als CD-Rom te gebruiken!
U kunt een huiskamer DVD speler gebruiken om de films op de TV te zien en een computer voor de rest van de inhoudsopgave.
Klik op bovenstaand plaatje voor meer info over de eerste CD!

De tweede Bronsmotor CDRom+VideoCDWat staat er op deze CD?
11 films, kijk op de speciale pagina van CDnummer2 voor de inhoudsopgave.

Deze CD is als VideoCD en als CD-Rom te gebruiken!
U kunt een huiskamer DVD speler gebruiken om de films op de TV te zien en een computer voor de films in de filmzaal van het Bronsmotorhuis.
Klik op bovenstaand plaatje voor meer info over de tweede CD!


Waarom een VideoCD en geen DVD?
De geperste DVD geeft geen problemen maar het maken van de glasmaster kost zoveel geld dat het niet rendabel is op deze kleine oplage.
De gebrande DVD´s zijn er in twee verschillende soorten, de plus en de min versie, en zijn dus niet op elke computer of DVD speler af te spelen. Veel mensen weten zelf niet welke soort ze moeten hebben! Dit maakt het voor mij extra ingewikkeld dat ik heb besloten om toch weer naar VideoCD over te gaan. Deze standaard speelt in vrijwel alle DVD spelers af met helaas een wat lagere beeldkwaliteit.
Ter zijner tijd zullen de films ook wel op DVD (of de opvolger daarvan) uitgegeven worden maar dat zal nog wel enige jaren duren. Voorlopig hou ik het op VideoCD.

URL = http://www.bronsmotor.com
For all your questions:
Voor al uw vragen:
ad.langelaar@hetnet.nl


De site Bronsmotor.com heeft de volgende belangrijke kernwoorden: dieselmotor, diesel, brons, viertact, tweetact, verdieseld, verdieselen, injectie, turbodiesel, turbo, verstuiverbakje, verstuiverbak, bakjesknapper, gasverstuiving, sleepboot, gemaal, boot, opduwer, bronsmotor, appingedam , appingedammerbronsmotorenfabriek, bronsmotor.com, bronsengines, bronsparts, parts, bronsdealer, Service, onderdelen, reparatie, bronsengineparts, ransomes , hvid , deutz ,waukesha , berkel, timmer, laurin klement, waverveen, Ad langelaar, Langelaar, cdrom, VideoCD, Bronsmotorhuis, DVD, film, motorgeluid